Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead. The consciousness of loving and being loved brings a warmth and richness to life that nothing else can bring :)

Followers

Kembali teringatkan tqapingujeww.blogspot.com :)

assalamualaikum..lama rasanya x menulis dkt blog kesayanganku ni..
kehidupan dkt Shah Alam sgt lah memenatkan dan sangatlah sibuk..
kdg2 xde masa pun utk diri sendiri,ini kan masa utk org lain..
setiap minggu de je quiz..and bru je last week habis menjalani detik2 cemas dlm hidup..ok over sgt..
padahal baru habis "Test Week" je.but minggu lepas adalah minggu yg paling sibuk dan paling tertekan..
mana tak nya,bile stdy dlm bilik,hanya akn keluar dr bilik tu utk g tandas,makan,solat.kalo x,terperuk la dlm bilik,study smbil dgr lagu from my iPod.
but alhamdulillah,rasa puas hati sbb da curahkan segala usaha untuk jwb test tu.cuma skrg kena doa n tawakal kpd Allah.
now,tgh bercuti selama seminggu,cuti mid term.x ke mana pun.hnya duduk rumah,anta adik gi keje n teman mummy gi pasar.

rasa rindu plak dgn budak2 klas.kalo jumpe,de je bnde nak disakat.bile x jumpe,rindu plak.haha
sangat best sem  ni.banyak aktiviti yg kteorg lakukan together2..
really unite la n da rasa mcm satu keluarga.bdk2 fast trek ni plak sume nye muda dr bdk normal trek except for certain people yg lg tua..opps..huhu..
jadi,mmg da anggap dorg mcm adik sendiri la.
plan lepas ni nk ada kan class trip to JB.untuk majlis kahwin rakan sekelas kteorg.
nak sewa bus katanye..hurm..xtau la jd ke x..
and de satu lg class trip.haaa,yg ni for educational purpose la.
hope so dua2 plan ni menjadi...sangat seronok pegi berjalan ngn dorg.kecoh je tempat yg de kteorg ni..huhu
 at syaza's bday party

at syazwani's bday party

p/s:will be updating blog regularly after this.i'll try :)

1 comment:

  1. 5B is the best! :) kenangan yang tidak akan dilupakan.

    ReplyDelete